Claudia Boghicevici: “„Problema principală reclamată de aceştia se referă la faptul că în prezent Guvernul USL refuză să respecte indexarea anuală a pensiilor”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on septembrie 26, 2013 with No Comments

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, deputaţii PDL Claudia Boghicevici şi Gheorghe Ialomiţianu s-au întâlnit, miercuri, la Palatul Parlamentului, cu o delegaţie de reprezentanţi ai pensionarilor. „Problema principală reclamată de aceştia se referă la faptul că în prezent Guvernul USL refuză să respecte indexarea anuală a pensiilor aşa cum este pevăzută în Legea 263/2010 art 102. Reprezentanţii pensionarilor au mai adus în discuţie o serie de nereguli în recalcularea pensiilor. Au fost abordate, de asemenea, aspecte legate de grupele de muncă”, a declarat deputata Claudia Boghicevici.

Democrat-liberalii au prezentat, la rândul lor, iniţiativele partidului din domeniul muncii şi protecţiei sociale și s-au angajat să preia revendicările pensionarilor sub formă de inițiative legislative sau amendamente.

No Comments

Comments for Claudia Boghicevici: “„Problema principală reclamată de aceştia se referă la faptul că în prezent Guvernul USL refuză să respecte indexarea anuală a pensiilor” are now closed.