Claudia Boghicevici: Consiliul Județean va continua însă să își ducă proiectele mai departe, în folosul arădenilor”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 28, 2017 with No Comments

Este trist că un om care nu are noțiunea termenilor, nu înțelege nimic din administrație și demonstrează la fiecare comunicare o sărăcie lucie de idei și de cuvinte, poate fi deputat și de la înălțimea acestui statut are luări de poziție în subiecte importante, dar pe care nu le pricepe. Este cazul deputatului PSD de Arad, Florin Tripa” – se arată într-un comunicat de presă semnat de Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Ne transmite dl. deputat că a aflat de la Ministerul Turismului că localitatea Ghioroc nu a trimis spre analiză documentația pentru acreditarea ca stațiune de interes local. Asta este o dezvăluire cel mult pentru deputatul Tripa. Oricine altcineva, cu o minimă cultură generală și înțelegere a fenomenului administrativ, pricepe că nu poți trimite la minister o documentație până când aceasta nu este completă. Altfel, riști să devii ridicol, așa cum se întâmplă cu Florin Tripa în majoritatea luărilor sale de poziție pe teme de interes local.

Consiliul Județean Arad a alocat administrației locale a comunei Ghioroc resursele necesare realizării documentației în vederea acreditării ca stațiune de interes local, nu pentru cumpărarea acestui statut. Este nevoie de timp şi sunt anumiţi paşi de urmat pentru realizarea documentației necesare, fiindcă legea solicită îndeplinirea unor condiții”, a precizat Claudia Boghicevici.

De asemenea, spre ştiinţa domnului deputat, precizez că în 06.03.2017 am transmis Ministerului Turismului propunerile noastre pentru includerea unor obiective turistice ale judeţului Aradului în Masterplanul național de turism al României. În mod normal, nu este greu de înțeles. Sper ca dumnealui să înţeleagă că noi nu ne rezumăm la declaraţii de presă, ci chiar promovăm turismul arădean pe toate căile posibile. Dacă PSD se opune dezvoltării Aradului, dezvoltării Podgoriei, creării de noi obiective și oportunități pentru județul nostru și pentru arădeni, este treaba sa. Ne-am obișnuit să vedem reprezentanții PSD Arad opunându-se proiectelor Aradului și votând, chiar și în Parlamentul României, împotriva județului nostru. Consiliul Județean va continua însă să își ducă proiectele mai departe, în folosul arădenilor”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

No Comments

Comments for Claudia Boghicevici: Consiliul Județean va continua însă să își ducă proiectele mai departe, în folosul arădenilor” are now closed.