Cel de-al doilea schimb al proiectul Ecopedia implementat de asociaţiei Terra Nobillis a ajuns la final

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on septembrie 30, 2015 with No Comments

terra

În data de 28.09.2015 a ajuns la final cel de-al doilea schimb al proiectul Ecopedia implementat de asociaţiei Terra Nobillis și de rulat în cadrul programului Erasmus +.

Primu lschimb al acestui proiect a avut loc în perioada 20 – 27.07.2015 și au participat tineri din România, Polonia și Franța. Încel de-al doilea schimb au participat tineri din Turcia și România. Din fiecare organizație au luat parte 12 tineri, dintre care 10 participanți și 2 lideri de grup.

La finalul celor 8 zile din proiect, participanţii au primit certificatul Youthpass, ca urmare a participării lor la ateliere practice ECO, drumeţii, vizite de studiu, activităţi outdoor teambuilding, activităţi sportive, acţiuni interculturale şi dezbateri interactive, ateliere practice „NATURA” + activităţi de tip vizite de studiu, observare şi documentare, acţiuni de ecologizare în spatii naturale ale Parcului Lunca Mureşului, dezbateri pe teme ecologice, seri interculturale, dar şi la întâlniri cu autorităţile locale.

***

Aces  tproiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilorpe care le conţine.

No Comments

Comments for Cel de-al doilea schimb al proiectul Ecopedia implementat de asociaţiei Terra Nobillis a ajuns la final are now closed.