Cătălin Ţiţirigă: „Votul pro-MRU arată că pentru PSD este începutul sfârşitului”

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , , , , , , , ,

Published on iulie 01, 2015 with No Comments

Cătălin Ţiţirigă, vicepreşedinte al PNL Arad, salută instalarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia Serviciului de Informaţii Externe (SIE) – prin votul dat de plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului României.

„Mă bucură faptul că un profesionist cum este Mihai Răzvan Ungureanu a primit votul majorităţii parlamentarilor. Consider că este normal ca persoanele care au o anumită pregătire din punct de vedere profesional să ocupe poziţii din care să îşi poată pune în practică experienţa. Mihai Răzvan Ungureanu este un astfel de om. Cu atât mai mult, cu cât acesta este un coleg de-al nostru, senator de Arad al Partidului Naţional Liberal” a declarat Cătălin Ţiţirigă.

Pe de altă parte, vicepreşedintele PNL Arad spune că ziua votului din Parlament reprezintă începutul sfârşitului pentru social-democraţi. Cătălin Ţiţirigă crede că semnalul dat de parlamentari arată faptul că guvernul Victor Ponta se clatină serios.

„Cred că ceea ce s-a petrecut marţi la votul din plen arată că pentru PSD este începutul sfârşitului. Faptul că destui parlamentari care l-au susţinut pe Victor Ponta, au votat pentru MRU este un semnal clar că întreaga construcţie pe care stă actualul premier începe să se destrame” a mai completat Cătălin Ţiţirigă.

Cele două camere reunite ale Parlamentului l-au instalat pe Mihai Razvan Ungureanu şef la SIE în urma votului de marţi (278 de voturi pentru) în favoarea propunerii venite de la preşedintele Klaus Iohannis.

 

No Comments

Comments for Cătălin Ţiţirigă: „Votul pro-MRU arată că pentru PSD este începutul sfârşitului” are now closed.