Cătălin Ţiţirigă: „Dorel Căprar susține desființarea unor locuri de muncă din Arad”

Written by florin lucian coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , , ,

Published on aprilie 10, 2014 with No Comments

 

Un grup de parlamentari, marea majoritate ai PSD – a depus la Parlament o propunere legislativă prin care jocurile de noroc tip slot-machine vor putea să funcţioneze legal doar în cazinouri şi agenţii ale Loteriei Române.

PP-DD Arad, prin vocea președintelui Organizației Municipale – Cătălin Țițirigă – se pronunță împotriva acestui proiect legislativ care nu face altceva decât să stabilească un monopol, dar să și lase fără locuri de muncă mii de români.

„Proiectul a fost semnat de mai mulți parlamentari, în proporție de 83 la sută aceștia sunt ai PSD. Printre semnatari se află și deputatul arădean Dorel Căprar. Nu îmi explic cum de domnia sa poate susține acest lucru. Se va ajunge la pierdearea unor locuri de muncă dacă acest proiect va fi aprobat. Pe de altă parte, noi suntem împotriva instituirii monopolului Loteriei Române în acest caz” a declarat viceprimarul  Cătălin Țițirigă.

Acesta se arată surprins de faptul că reprezentanții PSD susțin un asemenea proiect, prin care se vor pierde locuri de muncă cu atât mai mult cu cât în campania electorală din 2009 susțineau crearea a nu mai puțin de un milion de locuri de muncă.

„În campania electorală din 2009 Dorel Căprar susținea că prin programul de guvernare pe care îl vor pune în practică vor apărea un milion de noi locuri de muncă pentru români. Acum, prin acest proiect pe care îl susține, se vor pierde mii de locuri de muncă. De asemenea, se vor pierde și sume importante de bani care, din aceste activități, veneau la bugetul de stat” a mai completat viceprimarul Cătălin Țițirigă.

PP-DD se pronunță împotriva unei astfel de legi și totodată susține crearea de noi locuri de muncă, nicidecum desființarea acestora.

[nggallery id=143]

 

No Comments

Comments for Cătălin Ţiţirigă: „Dorel Căprar susține desființarea unor locuri de muncă din Arad” are now closed.