Bogdan Boca (PNL): “Primăria începe reabilitarea termică a blocurilor”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on iunie 13, 2018 with No Comments

În ședința Consiliului Local Municipal de astăzi consilieriii locali au votat proiectul nr 215/2018 privind aprobarea cheltuielilor pentru finalizarea proiectelor privind reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din oraș:

“În cel mai scurt timp municipalitatea va începe reabilitarea termică a 82 de blocuri care au fost cuprinse în programul local.

Acest proiect de reabilitare a blocurilor este o prioritate pentru administrația locală deoarece aceastea înregistrează pierderi energetice foarte mari, de până la 40% – 50% pe perioada de iarnă.

Costul proiectului de reabilitare termică a blocurilor presupune o finanțare de 70%, care reprezintă contribuţia Municipiului şi 30% reprezintă contribuţia cetăţenilor.

Proiectul a trecut în unanimitate, de această dată nu am fost blocați așa cum s-a întâmplat în cazul parcării subterane din Piața Avram Iancu sau în cazul altor proiecte esențiale pentru arădeni.

Apreciez faptul că toți consilierii locali au votat acest proiect de pe ordinea de zi, probabil și datorită faptului că cei doi pesediști mereu înverșunați împotriva municipalității, Cheșa și Vărcuș au absentat. De obicei când pe ordinea de zi se află proiecte utile și importante pentru oraș aceștia doi nu se prezintă la ședințele de CLM.” declară consilierul liberal, Bogdan Boca.

No Comments

Comments for Bogdan Boca (PNL): “Primăria începe reabilitarea termică a blocurilor” are now closed.