Biroul Electoral Central a respins candidaturile la europarlamentare ale PRM, PER, Noua Republică, dar şi pe cea a independentului Mircea Diaconu

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 03, 2014 with No Comments

Biroul Electoral Central (BEC) a respins, miercuri, candidaturile depuse pentru alegerile europarlamentare in numele PRM, atat cele depuse de Corneliu Vadim Tudor, cat si cele depuse de Gheorghe Funar, a anuntat purtatorul de cuvant al Biroului Electoral, Marian Muhulet, citat de Mediafax. BEC urmeaza sa faca publice motivarile deciziilor, cel mai probabil vineri.

El a precizat ca lista de candidati depusa de Corneliu Vadim Tudor in numele PRM a fost respinsa dupa ce a fost analizata pe fond, in timp ce lista de candidati depusa de Gheorghe Funar a fost respinsa pentru ca acesta nu avea calitatea pentru depunerea de candidaturi in numele PRM.

De asemenea, au fost respinse candidaturile depuse de Partidul Verde, Partidul Ecologist Roman si Noua Republica, Partidul Alianta Socialista, Alianta Nationala a Agricultorilor, Partidul Dreptatii Sociale.

Totodata, in sedinta BEC a fost respinsa candidatura independenta a lui Mircea Diaconu.

In schimb, Biroul Electoral Central a admis, miercuri, listele de candidati depuse de alianta PSD-UNPR-PC, PNL, PDL, PMP, UDMR, PP-DD, Forta Civica si PNTCD, a mai anuntat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.

Muhulet a mentionat ca in cazul PNTCD a fost adoptata o decizie de admitere partiala a listei de candidati. El a precizat ca una dintre candidaturile depuse de PNTCD a fost invalidata, respectiv cea a Mariei Stavrositu, care nu a depus in dosarul de candidatura declaratia de colaborare sau nu cu fosta Securitate.

sursa: hotnews

No Comments

Comments for Biroul Electoral Central a respins candidaturile la europarlamentare ale PRM, PER, Noua Republică, dar şi pe cea a independentului Mircea Diaconu are now closed.