Bilete pentru partida UTA – CS Mioveni

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on martie 03, 2022 with No Comments

UTA încheie sezonul regulat, sâmbătă, de la ora 15.00, împotriva unui adversar abordabil, CS Mioveni. O șansă pentru elevii lui Ionuț Badea de a face uitate prestația și rezultatul ultimei partide, cea cu Chindia, dar și de a-și trece în cont trei puncte mai mult decât necesare în perspectiva unui play-out care se anunță deosebit de disputant.

Deocamdată, arenele sportive își deschid porțile tot la 30% din capacitate, imbecilitatea celor care conduc România rămânând o constantă sigură și în acest caz.

Locurile pe arena „Francisc Neuman” sunt limitate, prin urmare clubul UTA menține prețul biletelor la același nivel: 30 de lei, la Peluza „Iosif Petschovsky”, 45 de lei, la tribuna a II-a sau 60 de lei la tribuna I „Coco Dumitrescu”. Copiii cu vârste între 3 și 13 ani au 50% reducere la achiziționarea biletelor, însă acestea pot fi cumpărate doar la Arena „Francisc Neuman”, nu și online.

Clubul UTA a scos deja la vânzare tichetele pentru partida de sâmbătă, deocamdată doar online, pe site-ul www.uta-arad.ro. Dacă nu vor fi comercializate toate biletele scoase la vânzare online, fanii vor mai avea ocazia să-și achiziționeze bilete fizic, de la stadion, după următorul program:

Vineri – între orele 16.00 și 19.00;

Sâmbătă – între orele 10.00 și 15.00.

Accesul pe stadion se va face doar pe baza deja „tradiționalelor” brățări, care vor fi eliberate de către reprezentanții clubului UTA în baza certificatelor verzi sau a testelor COVID negative. Cei care nu au certificate verzi, își pot face teste antigen (teste rapide) la Arena „Francisc Neuman”, puse la dispoziția fanilor de către club.

Programul de eliberare al brățărilor pentru accesul la meci este următorul:

Vineri – între orele 16.00 și 19.00;

Sâmbătă – între orele 10.00 și 15.00.

Programul pentru testarea antigen este:

Vineri– între 17.00 și 19.00;

Sâmbătă – între 12.00 și 15.00.

Reprezentanții UTA-ei îndeamnă suporterii să își ridice brățările în zilele de joi sau vineri până cel târziu la ora 15.00, pentru a fi evitată aglomerația.

No Comments

Comments for Bilete pentru partida UTA – CS Mioveni are now closed.