Poliţiştii rutieri în acţiune

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , , ,

Published on septembrie 23, 2013 with No Comments

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 150 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 26.000 lei.

Dintre acestea, 45 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 38 pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru neacordare de prioritate. De asemenea, au fost reţinute 4 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Exemple:

Au fost sancţionaţi contravenţional şi le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru pentru depasirea vitezei cu mai mult de 50 km/h :S. Mihail Bogdan, de 31 ani, din Hunedoara,care a condus, pe DN , in localitatea Bârzava,  cu viteza de 110 km/h, H. Cristian, de 36 ani, din Bucureşti, care a condus,  pe DN 7, cu viteza de 104 km/h, M. Luigi, care a condus pe raza localităţii Vărădia de Mureș , cu viteza de 107km/h, pentru conducere sub influenta alcoolului: U. Dumitru, de 38 ani, din Arad, C. Bogdan, de 29 ani din Arad, Ș. Vasile, V. Marcel de 31 ani din Arad.

 

 

No Comments

Comments for Poliţiştii rutieri în acţiune are now closed.