Bilete la UTA – CFR Cluj

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 06, 2022 with No Comments

UTA este datoare cu un rezultat bun în fața propriilor suporteri, primul prilej fiind meciul cu CFR Cluj, din cadrul etapei a 13-a a Superligii, luni seara, de la ora 20.30, pe teren propriu.

Chiar dacă rezultatele și prestațiile departe de așteptări ale favoriților au îndepărtat o parte dintre fani, arena „Francisc Neuman” va fi probabil plină până la refuz la confruntarea cu campioana en-titre. Preconizând cererea mare de bilete, oficialii clubului le-au pus deja în vânzare.

Acestea pot fi achiziționate pe platforma online bilete.ro, dar și în format fizic, începând de joi (între orele 15.00 și 18.00), vineri (între orele 11.00 și 14.00) și luni (între orele 14.00 și 20.30). Preţul biletelor este identic cu cel de la jocurile cu Petrolul, U. Cluj, FC U Craiova 1948, Chindia și Hermannstadt: peluza ”Iosif Petschovszky” – 30 de lei, tribuna a II-a ”Ladislau Brosovszky” – 45 de lei, tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 60 de lei. Copiii până la 3 ani au acces gratuit, iar pentru cei de până în 14 ani se va aplica o reducere de 50%.

Clubul UTA precizează că toate echipele de fotbal de copii și juniori ale municipiului și județului Arad au acces gratuit la toate meciurile de pe teren propriu ale UTA-ei. Pentru a participa la un joc oficial pe Arena Francisc Neuman, cluburile doritoare sunt rugate să se prezinte la stadion cu o oră înaintea jocului, la Peluza Sud (Calea Aurel Vlaicu). Alături de jucători, echipele vor fi însoțite de cel mult doi antrenori care se vor ocupa de supraveghere și organizare. De asemenea, echipele arădene interesate sunt rugate să anunțe în prealabil intenția prin telefon, sms sau whatsapp, la număr de telefon 0744.397.380 (persoană de contact Cristian Păcurar, director Academia UTA). Accesul se va face în limita locurilor disponibile.

 

No Comments

Comments for Bilete la UTA – CFR Cluj are now closed.