Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” va fi gazda Simpozionului: „Dezvoltarea inteligentă, circulară și rezilientă, necesitate a deceniului 2021-2030

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , ,

Published on iulie 02, 2020 with No Comments

Biblioteca   Județeană   „Alexandru   D.   Xenopol”   Arad   va   fi   gazda Simpozionului   cu   tema „Dezvoltarea inteligentă, circulară și rezilientă, necesitate a deceniului 2021-2030“.Evenimentul va avea loc vineri, 3 iulie 2020, de la ora 12.00 și va fi moderat de către ing. Dorin Stanca, proprietar al unei firme de proiectare și consultanță, președinte al Boardului Arad. Acesta este preocupat de tehnologiile web, dar și de utilizarea tehnologiei informației și comunicării în diverse domenii, în scopul conturării unui model modern de administrare, care va schimba fața orașelor și a județelor în care trăim. Va mai vorbi în fața publicului și conf.   dr.   ing. Antoanela Naaji, director al Departamentului de Relații Internaționale  în  cadrul  Universității  de Vest „Vasile  Goldiș“ din Arad. Antoanela Naaji are ca domenii de interes: tehnologiile web, informatica medicală și utilizarea tehnologiei informației și comunicării în diverse ramuri, în scopul digitalizării acestora. Tema pe care o va prezenta publicului este intitulată: „Digitalizarea, premisă a unui viitor inteligent“. Nu în ultimul rând, va conferenția și dr. ing. Marian Constantin Vasile, care este   consultant specializat în dezvoltare inteligentă, economie circulară, reziliență, business și management. Cu o experiență de peste nouă  ani  în  sectorul  privat  local,  dar  și cel  multinațional, precum și șapte ani  de  experiență  în administrație publică, Marian Constantin Vasile este fondatorul platformei idezvoltare.ro, precum și al House of Democracy. Pentru acest eveniment, subiectul abordat va fi „Dezvoltare inteligentă, circulară și rezililentă“.

În   final,   ing.   Dorin   Stanca   va   modera   discuțiile   dintre   public și speakeri.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de protecție sanitară   șidistanțare socială în vigoare. Prin urmare, dacă manifestarea se va organiza în Grădina de Lectură, vor fi prezente maximum 50 de persoane, iar dacă se va desfășura în Sala „ASTRA”, maximum 20.

Conferință va fi filmată integral și postată pe site-ul Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol”Arad

No Comments

Comments for Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” va fi gazda Simpozionului: „Dezvoltarea inteligentă, circulară și rezilientă, necesitate a deceniului 2021-2030 are now closed.