Autorii unui furt, depistați de polițiștii din Sântana

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on octombrie 23, 2018 with No Comments

Polițiștii orașului Sântana au identificat doi tineri și un minor, bănuiți de un furt din locuință.

În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii au identificat doi tineri, de 25 și 27 de ani și un minor de 15 ani, din Sântana, care, în noaptea de 20/21 octombrie a.c., prin escaladarea porții de acces și spargerea unui geam de la ușa de acces ar fi pătruns în incinta unui atelier situat în curtea unui imobil din Sântana, de unde ar fi sustras un aparat de sudură, 3 mașini de găurit electrice și 2 polizoare unghiulare. Ulterior sustragerii bunurilor, cei trei tineri ar fi comercializat bunurile sustrase.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat, pe numele celor trei tineri fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză.

 Infracțiuni rutiere

 

Polițiștii rutieri cercetează un minor și doi tineri petru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii din Livada au depistat un tânăr de 23 de ani, din Ineu, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, pe raza localității Livada, având valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii expirată din luna iunie a.c..

Un minor de 16 ani, din Curtici, a fost depistat pe raza localității de polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot de polițiștii Serviciului Rutier a fost depistat în trafic un tânăr de  28 de ani, din Bârsa, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiasi localități, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

A furat baterii

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu cercetează un bărbat pentru furt.

Polițiștii cercetează un bărbat de 46 de ani, din localitatea Secusigiu, depistat în flagrant în timp ce sutrăgea 24 de baterii pentru telecomandă, de diferite mărci, din incinta unui supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu.

Prejudidiul total, în valoare de aproximativ 82 de lei a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 Polițiștii rutieri în acțiune

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 183 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 70.000 de lei.

Dintre acestea, 49 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 134 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 12 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare.

 

 

No Comments

Comments for Autorii unui furt, depistați de polițiștii din Sântana are now closed.