Articole sportive contrafăcute, la Pâncota

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on octombrie 29, 2018 with No Comments

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune pentru depistarea comercianților care pun în vânzare articole contrafăcute.

Pe raza localității Pâncota, în incinta unei societăți comerciale, au fost depistate 23 de perechi încălțăminte purtând însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Încălțămintea a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, pe numele admninistratorului societății fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru punerea în circulație a produselor care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, conform Legii 84/1998, privind mărcile și indicațiile geografice.

Au condus sub influența alcoolului

 

Polițiștii rutieri au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, doi bărbați care au condus sub influența alcoolului.

Polițiștii Biroului Rutier au depistat un tânăr de 32 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Zimbrului din municipiu, fiind sub influența alcoolului.În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolmie de 0,91 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,78 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat un bărbat de 44 de ani, din Zerind, în timp ce conducea un moped pe raza localității Iermata. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiouni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 72 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 697 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 250.000 de lei.

Dintre acestea, 151 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 546 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 20 permise de conducere și 18 certificate de înmatriculare.

 

 

No Comments

Comments for Articole sportive contrafăcute, la Pâncota are now closed.