Parlamentarii PSD Arad au încercat, prin amendamente la legea bugetului de stat, să obțină finanțările necesare pentru proiectele vitale ale Aradului

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on martie 02, 2021 with No Comments

Deputatul Mihai Fifor și senatorul Eusebiu Pistru, au susținut, în plenul Parlamentului României, amendamentele parlamentarilor PSD Arad la Legea Bugetului, proiecte care sunt de natură să conducă la dezvoltarea județului.

Gândite și elaborate în concordanță cu nevoile stringente ale municipiului și județului, cele 9 amendamente depuse, reflectă încercarea parlamentarilor social-democrați arădeni de a obține finanțările necesare pentru o serie de chestiuni importante, menite a imbunătății calitatea vieții arădenilor. Sumele solicitate la bugetul de stat sunt pentru urmatoarele proiecte:

📌 Amenajarea unui Aqua Park cu apă termală pe locul actualului Ștrand Neptun, în municipiul Arad.

📌 Amenajarea zonei intravilane a râului Mureș în municipiul Arad.

📌 Finalizarea Pasajului Micălaca din municipiul Arad.

📌 Extinderea magistralei de gaz în localitățile Apateu-Șepreuș din județul Arad.

📌 Extinderea magistralei de transport gaz pe Valea Crișului din județul Arad.

📌 Restaurarea Cetății Ineu.

📌 Construcția unui Aqua Park și Aventura Park în Stațiunea Moneasa.

📌 Restaurarea Cetății Șoimoș din Orașul Lipova

📌 Restaurarea Cetății Șiria

Deputatul Fifor și senatorul Pistru sunt dezamăgiți de faptul că nici măcar parlamentarii de Arad, care fac parte din arcul guvernamental, PNL-USR-UDMR, nu au votat cele 9 amendamente esențiale pentru dezvoltarea Aradului.

Rațiunile de ordin politic ar trebui să fie lăsate deoparte când vine vorba despre interesele arădenilor.

Din păcate, atunci cand îți pasă doar de buzunarul tău și al grupurilor de interese, care se îndestulează din bugetul Aradului de ani de zile, nu ai cum sa simți sau sa acționezi pentru binele arădenilor.

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Parlamentarii PSD Arad au încercat, prin amendamente la legea bugetului de stat, să obțină finanțările necesare pentru proiectele vitale ale Aradului are now closed.