Arădenii se pot bucura de o nouă clinică medicală(P)

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on august 03, 2017 with No Comments

În data de 07.08.2017 va avea loc deschiderea oficială a „Policlinicii As”, cea mai nouă și mai complexă policlinică medicală din Arad. „Policlinica As” este cunoscută arădenilor încă din anul 2013, fiind prezentă pe strada Făt Frumos.

Nevoia de servicii medicale de calitate a dus la construirea celei de-a doua locații în fața stadionului UTA, pe Calea Aurel Vlaicu la nr. 56. Clădirea a fost renovată în totalitate și dotată la cele mai înalte performanțe pentru a deservi la standarde europene toți pacienții care îi calcă pragul. Policlinica este pozitionată pe artera principală, aproape de stația de tramvai de la UTA, dar beneficiază și de 32 de locuri de parcare precum și de un loc de joacă pentru copii.

Printre specialitățile Policlinicii AS se numără Medicina Internă, Ginecologie, Endocrinologie, Diabet Zaharat, Urologie, Psihiatrie, Neurologie, Pediatrie, Alergologie, ORL, Oftalmologie, Dermatologie, Cardiologie, Hematologie, Oncologie, Ortopedie, Chirurgie generală, Pneumologie, Boli de nutriție, Psihologie, Homeopatie, Medicina muncii, Dermato-cosmetică, Imagistică, fișe auto și port-armă.

De asemenea, noua Policlinică As include și un laborator performant de analize medicale, iar pentru numeroase specialități aceasta deține și un contract de colaborare cu Casa de Asigurări de Sănătate, ceea ce presupune consultații gratuite pentru pacienții care vin cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Împreună cu o echipă impresionantă de medici care vor lucra în Policlinica As ne dorim să ducem mai departe misiunea noastră de a salva vieți și mai ales de a preveni diferite afecțiuni prin efectuarea consultațiilor periodice recomandate pacienților responsabili. Am ales să construim o echipă dedicată, formată din medici atât din Arad cât și din Timișoara, cu experiență atât în spitalele din România cât și în Statele Unite ale Americii sau alte țări vest-europene. Ne dorim să prestăm servicii de calitate pentru cei care ne aleg, să ascultăm și să educăm pacienții precum și să respectăm programările.

De asemenea am ales să facilităm efectiv programarea la medic printr-un software de programare online ce va permite pacientului să vadă informații, programe și tarife pentru fiecare medic și să se programeze online sau telefonic“, a declarat dr. Cătălin Albotă, managerul general al Policlinicii As.

Primii 20 de pacienți ai Policlincii As vor beneficia de un set de analize de laborator gratuit!

Informații utile;

Policlinica As

Calea Aurel Vlaicu, nr. 56

Telefon 0357.803.333

www.policlinica-as.ro

 

No Comments

Comments for Arădenii se pot bucura de o nouă clinică medicală(P) are now closed.