Aproximativ 300 de sancţiuni contravenţionale aplicate de către poliţiştii rutieri

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on iulie 01, 2013 with No Comments

În ultimele trei zile, poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Au fost verificate 573 de autovehicule şi au fost depistate în flagrant, 5 infracţiuni.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat aproximativ 300 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală  de 28.400 lei.

Dintre acestea, 64 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 46 pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru neacordare de prioritate.

De asemenea, au fost reţinute 17 permise de conducere şi 48 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Sebiş l-au depistat,  în trafic  pe N. G. de 16 ani. Adolescentul conducea un autoturism marca Opel Astra, pe strada Parcul Libertății, din Sebiș,  fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie. De asemenea, s-a constatat că autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată din data de 09.05.2013.

Pe numele tânărului au fost întocmite acte premergătoare  săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

De asemenea, poliţiştii de laPostul de Poliție Iratoșu l-au depistat şi îl cerecetază pe E. TAMAS de 26 ani, din Iratoșu.

Bărbatul a condus un mopedul marca Aprilia,  cu care a intrat în coliziune cu o căruță.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că mopedistul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, astfel încât, pe numele acestuia s-a întocmit  un dosar de cercectare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

 

 

 

 

No Comments

Comments for Aproximativ 300 de sancţiuni contravenţionale aplicate de către poliţiştii rutieri are now closed.