Arădeni reţinuţi pentru ultraj contra bunelor moravuri

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , ,

Published on august 17, 2013 with No Comments

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Arad au probat activitatea infracţională a membrilor unei grupări infracţionale specializată în comiterea de infracţiuni cu violenţă, ce acţiona pe raza municipiului Arad. Şase persoane au fost reţinute pentru ultraj contra bunelor moravuri şi vătămare corporală gravă.

Astfel, în perioada iunie – august 2013, membrii grupării, şase persoane, cu vârste între 20 şi 46 de ani, toţi din municipiul Arad, au fost cercetaţi în mai multe dosare penale privind infracţiuni cu violenţă (loviri şi vătămări corporale, precum şi infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri), comise într-un cartier de pe raza municipiului Arad.

În noaptea de 13 spre 14 august a.c., pe fondul unor neînțelegeri și a unui conflict mai vechi, membrii grupării i-au aplicat mai multe lovituri cu corpuri contondente unui tânăr  de 24 de ani, din Arad, în urma cărora victima a fost transportată în vederea acordării de îngrijiri medicale la Spitalul Județean Arad. În urma examinării medico-legale, aceasta a necesitat pentru vindecare, peste 90 de zile de îngrijiri medicale.

Ieri, cele şase persoane au fost reţinute, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Parchetului de pe lângă JudecătoriaAradcu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi vătămare corporală gravă.

Cercetările urmează a fi extinse şi faţă de alte persoane, în vederea stabilirii vinovăţiei acestora şi tragerea la răspunderea penală în alte dosare penale instrumentate de către poliţiştii din cadrul I.P.J. Arad.

 

No Comments

Comments for Arădeni reţinuţi pentru ultraj contra bunelor moravuri are now closed.