Arădencele învingătoare în turneul de la Oradea

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on martie 25, 2013 with No Comments

Oraşul de pe Crişul Repede, Oradea a fost gazda celui de-al treilea turneu din cadrul Campionatului  Regional de minibaschet, unde echipa de pe Mureş,  LPS Arad a reusit să repurteze trei vicorii din tot atâtea jocuri. Micuţele arădence s-au impus în fata celor de la C.S.S.Bega Timisoara cu scorul de 54-26 (15-4, 16-14, 13-8, 10-0) şi au învins  S.G Grigorel Moisil Satu -Mare cu scorul de 119-8 (34-6, 29-0, 27-2, 29-0). A treia victorie a fost obţinută în faţa fetelor de la A.S Fundaţia Talentum Oradea, scor 53-18 (14-8, 10-6, 12-4, 17-0)

În urma acestor rezultate, fetele pregătite de Ildiko Prisăcariu se menţin pe primul loc în grupa A.

Următorul turneu se va desfasura la Arad în perioada 20-21 aprilie 2013, participante fiind C.S.S.Bega Timsoara, Talentum Oradea şi  Lapi Dej.

Lotul baschetbalistelor arădence a fost format din: Rotariu Alexandra, Glisici Anamaria, Ciorban Luanna, Robotin Alexandra, Brosovsky  Antonia, Spier  Alexandra, Iercan Alina, Kelemen  Ariana, Reckerth  Iris, Cirjak Zsana, Negulita Raluca, Bedo  Andreea, Cailean  Sonia, Stache Alexandra.

“Doresc sa multumesc pe acestă cale lui Monica Boriga Brosovsky şi lui Chrissy Givens, pentru susţinera în turneul de la Oradea şi nu in ultimul rând parinţilor fără de care nu am putea exista si supravietui, multumim pentru sprijin si pentru dăruirea cu care vin şi sunt langă noi”, a declarat  antrenoarea Ildiko Prisăcariu.

 

No Comments

Comments for Arădencele învingătoare în turneul de la Oradea are now closed.