ANAF a declanșat „Operațiunea Scut”, pentru combaterea traficului ilicit la frontierele U.E.

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 08, 2017 with No Comments

tigari (11)

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a declanșat „Operațiunea Scut”, pentru combaterea traficului ilicit la frontierele U.E. Începând cu data de 05 februarie 2017 s-au intensificat controalele la frontieră, controalele în trafic, piețe, târguri și oboare, în vederea eliminării țigaretelor provenite din trafic ilicit.

Principalele pârghii de control, pe lângă intensificarea controlului la frontieră, vor fi controalele cu echipe canine și controalele efectuate de echipele mobile ale Direcției Generale a Vămilor din cadrul ANAF, reactivate în luna ianuarie 2017.

În cadrul acestei operațiuni, Direcția Generală a Vămilor va beneficia și de sprijinul Direcției Generale Antifraudă Fiscală și al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Combaterea traficului ilicit cu țigarete reprezintă o prioritate a A.N.A.F, ținta fiind reducerea traficului ilicit cu țigarete până la nivelul mediei din cadrul U.E..

La finalizarea “Operațiunii Scut 2017″, ANAF va transparentiza rezultatele.

No Comments

Comments for ANAF a declanșat „Operațiunea Scut”, pentru combaterea traficului ilicit la frontierele U.E. are now closed.