ALDE Arad îşi arată “colţii”

Written by florin coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on martie 10, 2016 with No Comments

Ciupe-420x363

“ALDE Arad are 31% în opţiunile arădenilor, în urma unui sondaj realizat de cei de la Bucureşti” a fost anunţul făcut de Ionel Ciupe, preşedintele acestei formaţiuni politice, prezentat oficial ca şi candidat la Primăria Aradului.

“Sper să mă ridic la înălţimea aşteptărilor, pentru că la Arad nu trebuie să schimbăm o conducere ci o stăpânire. Una care a bifat, printre altele, afacerea RECONS, falimentarea Regiei Municipale de Drumuri sau dezastrul de la cele două CET-uri. În plus, arădenii nu trebuie să uite că plătesc cele mai scumpe servicii din România, au cea mai scumpă apă potabilă, iar la incidenţa bolilor (cancer, boli cardiovasculare, TBC, diabet) sunt campioni” a mai precizat, sec şi dur, Ionel Ciupe.

Acesta a “trădat” şi câteva din sloganurile viitoarei sale campanii, cum ar fi “Cea mai bună cale în a-ţi îndeplini visele este să te trezeşti” sau “Stă în puterea noastră să schimbăm puterea lor”. Rezumând, practic îndemnurile adresate arădenilor, pentru a vota “acea schimbare mult dorită”.

 

No Comments

Comments for ALDE Arad îşi arată “colţii” are now closed.