Atenţie la buletinul expirat! Nu puteţi vota!

Written by florin lucian coita. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on mai 13, 2014 with No Comments

Având în vedere faptul că în data de 25.05.2014 se desfăşoară alegeri electorale pentru desemnarea membrilor din România în Parlamentul European, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad face un apel către toţi cetăţenii pentru a verifica termenul de valabilitate al actelor de identitate, documente pe baza cărora se desfăşoară scrutinul electoral,  în vederea evitării situaţiilor neplăcute în care nu-şi vor putea exprima opţiunea electorală.

În acest sens, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor informează persoanele care deţin acte de identitate cu termen de valabilitate expirat ori a căror documente sunt pierdute, distruse sau deteriorate că este necesar să solicite Serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanelor la care este arondată localitatea de domiciliu, eliberarea unui nou document de identitate.

În contextul măsurilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne, D.J.E.P. Arad a dispus la nivelul judeţului intensificarea acţiunilor în teren cu camera mobilă pentru a veni în sprijinul cetăţenilor în ceea ce priveşte punerea în legalitate cu acte de identitate. În acest sens, Serviciile locale de evidenţă a persoanelor de pe raza judeţului cu sprijinul secţiilor de poliţie şi al administraţiei publice locale desfăşoară până la data desfăşurării alegerilor europarlamentare, activităţi în teren pentru soluţionarea cazurilor particulare ale solicitanţilor actelor de identitate.

 

No Comments

Comments for Atenţie la buletinul expirat! Nu puteţi vota! are now closed.