Ajutor pentru nădlăcanii expropriați

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , ,

Published on iulie 02, 2015 with No Comments

Senatorul Constantin Traian Igas şi consilierul judeţean Mircea Onea le vin în ajutor nădlăcanilor pentru a grăbi exproprierile din zonă.

CONSTANTIN TRAIAN IGAŞ: „Cetățenii vor să își pună actele de proprietate în legalitate, ceea ce este de apreciat. De aceea vreau să le vin în ajutor și am depus o interpelare adresată conducerii CNADNR și Ministerului Transporturilor pentru a solicita redresarea cât mai rapidă a situației. Instituțiile statului român ajung să fie responsabile pentru faptul că cetățenii nu au actele în regulă. Există și situația în care un cetățean este „fericitul” proprietar al unui pod și al unei benzi de accelerare, acestea fiind construite pe terenul expropriat, dar fără proceduri finalizate.”

 MIRCEA ONEA : ”Autostrada e finalizată. Se va deschide circulaţiei. În acest timp, 260 de nădlăcani aşteptă să fie despăgubiţi pentru terenurile pe care e construită o parte din această autostradă. Terenurile sunt întabulate pe numele foştilor proprietari, mai mult chiar, ei plătesc impozite pentru aceste terenuri.”

No Comments

Comments for Ajutor pentru nădlăcanii expropriați are now closed.