Aflăm de la Poliție

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on ianuarie 18, 2018 with No Comments

Încarcerat pentru abuz de încredere

 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai orașului Pecica au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Polițiștii au depistat ieri, pe raza localității Pecica, un tânăr de 25 de ani, urmărit național, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Arad au emis, la data de 4 ianuarie a.c., un mandat de executare a pedepsei închisorii  de 150 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredrere.

Tânărul a fost depus în Penitenciarul Arad.

A condus fără permis

Polițiștii Serviciului Rutier cercetează un bărbat care a condus fără permis.

Polițiștii au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 50 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Vladimirescu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

A furat două ceasuri de damă

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un tânăr pentru furt.

Polițiștii cercetează un tânăr de 21 de ani, din Arad, depistat în flagrant în timp ce sustrăgea două ceasuri de damă din incinta unui magazine de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu.

Prejudiciul, în valoare de 140 de lei, a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 76 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 37.000 de lei.

Dintre acestea, 8 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 68 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere.

No Comments

Comments for Aflăm de la Poliție are now closed.