Guvernul PSD a aprobat ieri finanţarea pentru cele două pasaje de pe centura Aradului

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , , , ,

Published on aprilie 17, 2014 with No Comments

Cele două pasaje de pe centura Aradului au fost cuprinse, oficial, în bugetul CNADNR pentru 2014. Bugetul a fost aprobat ieri în şedinţa de Guvern. Finanţarea este asigurată pentru ambele pasaje şi s-a dat ordin de începere a lucrărilor pentru unul din ele. Reamintim că Guvernele Boc şi Ungureanu au oprit finanţarea pentru pasaje în anul 2012.

„Este o încununare a eforturilor noastre, împreună cu colegii mei Flavius Măduţa şi secretarul de stat Alexandra Braica am făcut numeroase demersuri pentru reluarea finanţării pasajelor. De mai bine de un an, noi ne-am asumat acest obiectiv, alţi politicieni şi-au făcut din această problemă o temă politică. Mă bucur că s-a acordat finanţarea şi vor începe curând lucrările. Cred că arădenii pot să vadă acum cine este serios şi cine nu este serios în problema pasajelor. Aşteptăm ca primarul Falcă să schimbe textul de pe panourile publicitare legate de pasaje. Îi sugerăm textul – aceste pasaje au fost abandonate de guvernarea PDL şi finanţate de guvernarea PSD”, a spus deputatul Dorel Căprar.

„Am anunţat încă de anul trecut că finanţarea pasajelor este cuprinsă în bugetul CNADNR pentru 2014. La fiecare demers pe care l-am făcut – declaraţie politică, întrebare, discuţii informale cu primul ministru Victor Ponta şi cu ministrul Dan Şova – am primit asigurări în acest sens. Iată că cetăţenii Aradului se bucură de respect din partea Guvernării PSD. Demonstrăm în acest fel că sunt importante priorităţile cetăţenilor, nu criteriile politicianiste. Nu în ultimul rând, am demonstrat că avem un cuvânt de spus la Bucureşti, putem să rezolvăm probleme care ţin de sfera noastră de competenţă”, a spus deputatul Flavius Măduţa.

 

No Comments

Comments for Guvernul PSD a aprobat ieri finanţarea pentru cele două pasaje de pe centura Aradului are now closed.