Aflăm de la Poliție

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , ,

Published on noiembrie 24, 2017 with No Comments

 

Transporta ilegal produse de panificație

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii orașului Sebiș au depistat ieri un transport ilegal de produse de panificație.

În cadrul unei acțiuni comune desfășurate de polițiștii din structurile mai sus menționate, pe raza localității Moneasa, a fost depistat și oprit  un bărbat de 36 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară 99 de produse de panificație, fără a deține documente legale de proveniență.

Atât produsele transportate cât și autovehiculul utilizat pentru transportul acestora, au fost indisponibilizate în vederea cofiscării.

Polițiștii continuă cercetările.

 

Comercializa țigarete de contrabandă

Polițiștii secției nr. 1 Vlaicu au depistat ieri în flagrant, o femeie care comercializa țigarete de contrabandă.

Polițiștii au depistat ieri, într-o piață din municipiu, o femeie de 67 de ani, din Arad, în timp ce oferea spre comercializare 4.200 fire țigarete netimbrate, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă.

Pe numele femeii a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de detinere a bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând ca acestea provin din contrabandă.

 

Au condus fără permis prin Cuied

 

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat ieri în trafic, trei bărbați care au încălcat normele legislației rutiere.

Astfel, au fost depistați în trafic pe D.J.792C, pe raza localității Cuied, un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule un autoturism neînmatriculat și alți doi bărbați, de 26 și 53 de ani, în timp ce conduceau autoturisme fără a deține permis de conducere.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

Polițiștii rutieri în acțiune

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 209 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 93.000 de lei.

Dintre acestea, 30 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 179  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere, 12 certificate de înamtriculare.

 

 

No Comments

Comments for Aflăm de la Poliție are now closed.