Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, prezentă la deschiderea anului școlar 2016-2017 din cadrul celor mai prestigioase intituţii de învăţământ

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 12, 2016 with No Comments

ok-3

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, prezentă la deschiderea anului școlar 2016-2017 din cadrul celor mai prestigioase intituţii de învăţământ:

* Colegiul Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal”, Colegiul Național „Moise Nicoară”, Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, Liceul de Artă „Sabin Drăgoi”, Colegiul Economic Arad, Colegiul Particular „Vasile Goldiş”

Conducerea Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, prin prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul UVVG şi prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii, cadre didactice, precum şi oficialităţile locale şi judeţene, dintre care îi amintim pe ing. dr. Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, cadru didactic al UVVG, prof. Claudius Mladin, Inspector Şcolar General al ISJ, Iustin Cionca, preşedintele CJA, părinți și numeroși elevi, au participat ieri, 12.09.2016, la deschiderea noului an şcolar din cadrul celor mai renumite colegii şi licee din Arad: Colegiul Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal”, Colegiul Național „Moise Nicoară”, Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, Liceul de Artă „Sabin Drăgoi”, Colegiul Economic Arad şi Colegiul Particular „Vasile Goldiş”.

Prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiș”, a felicitat conducerea Colegiului Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal” pentru rezultatele de excepție obţinute la examenele naționale și la concursurile școlare: „Vă aduc un cald salut din partea Universității de Vest „Vasile Goldiș”. Dorim mult succes copiilor care încep un nou an școlar, multă sănătate părinților și urăm calde felicitări corpului de cadre didactice de excelență şi conducerii Colegiului Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal”, pentru calitatea şi eforturile depuse, în întregul act educaţional”.

Ca părinte al unui copil pe care îl văd cum crește frumos în această școală, vreau să mulțumesc oamenilor care formează oameni. În acelaşi timp, fiind un om care văd evoluția școlii, mulțumesc părinților care înțeleg să fie, nu doar lângă copil, ci și lângă școală”, a declarat ing. dr. Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

Un moment emoționant a fost oferit de primarul Aradului, ing. dr. Gheorghe Falcă și d-na rector, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, care s-au retras din prezidiu și s-au alăturat colectivului clasei a III-a C, condus de d-na. prof. învăţământ primar Mariana Crișan, unde sunt eleve atât fiica edilului – Ana, cât și a doamnei rector – Aura, pentru a fi alături de părinţi.

Prof. Sorin Haiduc, directorul Colegiului Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal”, a declarat deschis noul an școlar 2016-2017 şi a subliniat eforturile depuse de profesorii instituţiei, pentru ca elevii să confirme şi în acest an de învăţământ rezultatele obținute în anii precedenţi, la olimpiade naţionale și concursuri școlare de toate nivelurile, dar şi la Bacalaureat.

Colegiul Național „Moise Nicoară”, a dat startul noului an școlar

Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității de Vest „Vasile Goldiș”, fost elev al Colegiului Național „Moise Nicoară”, a subliniat în fața elevilor și părinților prezenți, în număr foarte mare, la deschiderea anului școlar de la Colegiul Naţional „Moise Nicoară”, mândria de a fi elev al acestei prestigioase instituţii de învăţământ: „În urmă cu 63 de ani pășeam și eu pe treptele liceului de atunci „Moise Nicoară”. Să fi elev la acest liceu însemnă elita care a crescut şi studiat aici. Colegiul „Moise Nicoară” a dat aproape 18 academicieni, în 60 de ani, ceea ce atestă o calitate a învăţământului care se desfășoară în cel mai prestigios liceu din vestul României. Mulțumesc părinților și absolvenţilor care s-au îndreptat spre Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”. Vă asigurăm de colaborarea noastră, a Universității, a Consiliului Județean, ca membru al CJA, dar și al altor instituții, care contribuie la bunul mers al învățământului preuniversitar arădean”, a precizat prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

No Comments

Comments for Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, prezentă la deschiderea anului școlar 2016-2017 din cadrul celor mai prestigioase intituţii de învăţământ are now closed.