Aflăm de la poliţie

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on martie 14, 2013 with No Comments

Depistaţi că au furat mai multe biciclete

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie au depistat două persoane suspectate că au furat 14 biciclete.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada august 2012 – martie 2013, P. Cosmin de 19 ani şi P. S. de 15 ani ambii din Arad, au sustras 14 biciclete de diferite mărci din casa scării blocurilor situate pe raza cartierului Aurel Vlaicu, fapte rămase iniţial cu autori necunoscuţi.

Faţă de cei doi tineri, a fost dispusă începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cercetaţi pentru furt calificat

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale i-au identificat pe M. A. şi D. E. ambii în vârstă de 16 ani, din Arad.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, în perioada 22 – 28 ianuarie a.c., cei doi au pătruns, prin efracţie, într-o gheretă situată în incinta unei Şcolii Gimnaziale din Arad, de unde au sustras bani şi dulciuri, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 400 lei.

Cei doi adolescenţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Depistat în trafic sub influenţa băuturilor alcoolice

În data de 13 martie a.c., în jurul orelor 02.00, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie  l-au depistat în trafic pe S. Florin de 19 ani din Vinga.

Tânărul a fost depistat pe Calea Aurel Vlaicu în timp ce a condus un autoturism Ford Fiesta aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării  conducătorului auto cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii în cauză a fost dispusă recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică mai mare decât limita legală admisă.

Prins în flagrant de poliţişti în timp ce tăia ilegal mai mulţi arbori

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sebiş l-au prins în flagrant pe C. Cristian de 18 ani, din Moneasa.

Acesta a fost depistat de poliţişti în timp ce a tăiat fără drept 5 arbori din specia fag, din pădurea aparţinând Ocolului Silvic Sebiş – Moneasa.

Materialul lemnos în valoare de aproximativ 730 lei a fost ridicat în vederea confiscării, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

 

Alte activităţi

 

În urma controalelor efectuate agenţii de poliţie rutieră au aplicat 72 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regulilor de circulaţie în valoare de 12.450 lei, au aplicat 63 puncte de penalizare, au reţinut 4 permise de conducere şi  3 certificate de înmatriculare.

Agenţii de ordine publică au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale în  valoare de 10.130 lei, au aplanat 6 conflicte, au verificat 7 sisteme de pază şi au efectuat 12 controale.

 

 

 

 

 

No Comments

Comments for Aflăm de la poliţie are now closed.