Adrian S. Negrau, directorul CCIA Arad: ”Industria de transport își revine”

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 19, 2014 with No Comments

Evenimentul Weekend la Expo Arena organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în perioada 14-15 iunie 2014, la Complexul Expo Arad, s-a încheiat cu rezultate promițătoare pentru organizatori, dar și pentru cele două domenii prezente în târg.

În cadrul manifestării, au fost expuse oferte din domeniul de transport profesional, dar și cele mai noi modele ale dealerilor din regiune. Paralel cu adrenalina, caii putere și stilul de la Expo Tuning Show, pentru copii, a fost creat un colțișor de basm, unde cei mici au avut șansa să se bucure de locuri de joacă, mascote, ateliere de pictură, precum și de o variată ofertă de cursuri și articole pentru copii.

Târgurile de specialitate organizate de CCIA Arad, la Complexul EXPO Arad, constituie, pentru noi ca și organizatori, un indice important prin care instituția Camerală poate să analizeze starea economiei, pe domenii de activitate.  În urma evenimentului Transport-Ar, ajuns la ediția XXI, ne-am întărit convingerea că industria de transport, catalogată anii anteriori de mulți experți din domeniu ca fiind una cu probleme, își revine și faptul că vizitatorii au fost interesați și chiar au achiziționat din cadrul evenimentului mașini și utilaje, demonstrează puterea economică a oamenilor activi din județul nostru”, a declarat Mag. Adrian S. Negrau, directorul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad .

Următorul eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin rețeaua Enterprise Europe Network și Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics – Inovative Cluster va avea loc în 24 iunie și se va axa pe dezbaterea temei: “Cercetare științifică – Inovare – Clustere: Noua autostradă spre reindustrializarea Uniunii Europene“.

Evenimentul se înscrie în demersul Clusterului de la Măgurele de a dezvolta o serie de parteneriate pentru realizarea de proiecte inovative, cu finanțare europeană, care să răspundă obiectivelor Strategiei Dunării.

No Comments

Comments for Adrian S. Negrau, directorul CCIA Arad: ”Industria de transport își revine” are now closed.