A sustras un telefon mobil

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on aprilie 17, 2018 with No Comments

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale cercetează un minor pentru furt.

Polițiștii au identificat un minor de 16 ani, din Arad, care, la data de 13 februarie a.c., în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiu, i-ar fi solicitat proprietarului telefonul mobil pentru a-l studia, iar după ce proprietarul i l-ar fi încredințat, ar fi fugit.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

 

Permise de conducere reținute de polițiștii rutieri

 

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat ieri, pe D.N. 7, două persoane care nu au respectat prevederile O.U.G. 195/2002.

Pe raza localității Odvoș, a fost depistat un bărbat de 47 de ani, din Lipova, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,19 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 25 de ani, cetățean maghiar, a fost depistat în timp ce conducea pe raza localității Conop, având o viteză de 107 km./h. (cu 57 de km mai mare decât viteza legală admisă).

Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

 

 

Au condus sub influența alcoolului si fără permis de conducere

 

Polițiștii au depistat ieri, în trafic, doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Vladimirescu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltestb a rezultat o alcoolemie de 0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism sub influența alcoolului.

 

 

Pe D.C. 38, pe raza localității Valea Mare, polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț au depistat un tânăr de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a avea acest drept.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, fără a deține permis de conducere.

 

 

Polițiștii rutieri în acțiune

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 228 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 90.000 de lei.

Dintre acestea, 101 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 127 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.

No Comments

Comments for A sustras un telefon mobil are now closed.