A reînceput campania “O zi cu primarul”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on aprilie 24, 2013 with No Comments

“O zi cu primarul” din noul sezon, a debutat astăzi. Alături de edilul şef Gheorghe Falcă, s-au alăturat Daria Crișan, Antonela Smocov și Daniela Ionescu. Dis de dimineaţă au vizitat Ștrandul Neptun și au văzut impreună stadiul pregătirilor pentru noul sezon estival,  verificând împreună lucrările de curățenie de primăvară în Micălaca zona Miorița. A urmat deplasarea pe șantierul de reabilitare a pasajului rutier Grădiște și în zona Gării CFR, unde se desfășoară lucrările în cadrul proiectului de modenizare a tronsonului feroviar Curtici-Simeria. Participanții la “O zi cu primarul” s-au interesat de lucrările care se realizează, de modul de finanțare și de proiectul de modernizare a Gării. După vizita pe teren, programul a continuat în Primărie, unde invitații au participat la activitățile zilnice.

“O zi cu primarul la sport”

În această după-amiază de la ora 17 :30 a avut loc prima întâlnire din noul program “O zi cu primarul la sport”, la care s-a inscris un grup de elevi de la școala gimnazială “Aron Cotruș” împreună cu profesori și părinți. Participanții au avut ocazia să cunoască activitatea clubului AS Baschet Club Vest unde au participat la un antrenament alături de sportivii legitimaţi la acest club.

„Încercăm să promovăm sportul şi îi rugăm pe părinţi, în primul rând, să se gândească la sănătatea copiilor. Am putut observa implicarea părinţilor, care şi-au dus copiii la acest club, implicarea conducătorilor clubului. Am facilitat şi participarea elevilor la un antrenament, astfel încât să legăm dorinţa lor de competiţie, cu pasiunea pentru sport”, a spus Gheorghe Falcă.

Totul s-a desfăşurat în sala de sport a Liceului Pedagogic „Dimitrie Țichindeal“, unde a fost prezent și un scouter a clubului de baschet Real Madrid. Acesta a venit la Arad pentru a urmări evoluția lui Robert Bobroczkyi, component al clubului Baschet Club Best, care la vârsta de 13 ani măsoară 2,16 m, fiind cel mai înalt baschetbalist din Europa, la această vârstă.

Campania „O zi cu primarul la sport“ va continua, iar în data de 8 mai este programată participarea la activităţile secţiei de tenis de masă, a clubului CSM Arad.

 

No Comments

Comments for A reînceput campania “O zi cu primarul” are now closed.