A furat 12 miei din Vladimirescu

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , ,

Published on martie 15, 2018 with No Comments

Polițiștii din Vladimirescu cercetează un bărbat, bănuit de furt.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din localitatea Seleuș, care, în noaptea de 12/13 martie a.c. ar fi sustras 12 miei de la o stână de pe raza localității Vladimirescu, pe care ulterior i-ar fi comercializat pe raza localității Fântânele.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, a fost recuperat, pe numele tânărului în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

 

A condus fără permis

 

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat ieri, în trafic, un tânăr care a condus fără permis.

Polițiștii au depistat un tânăr de 18 ani, din Arad, în timp ce conducea un moped pe Aleea Amara, din municipiu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

 

 

 

 

 

 

Au furat din supermarket

 

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează o minoră și două femei care au furat din supermarket.

Polițiștii cercetează o femeie de 34 de ani, din localitatea Zăbrani, o minoră de 15 ani, din județul Bacău și o altă femeie de 40 de ani, din județul Bihor, depistate ieri, în flagrant delict, în timp ce sustrăgeau produse alimentare și nealimentare din incinta unui supermarket de pe strada Banu Mărăcine, din municipiu.

Prejudicul total, în valoare de aproximativ 100 de lei, a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Poliția rutieră în acțiune

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 253 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei.

Dintre acestea, 38 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 215 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 17 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

 

 

 

No Comments

Comments for A furat 12 miei din Vladimirescu are now closed.