Aflăm de la Poliție

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , ,

Published on decembrie 11, 2017 with No Comments

Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, la sfârșitul săptămânii trecute, două mandate de executare a pedepsei închisorii.

Polițiștii au depistat, pe raza localității Fântânele, un bărbat de 58 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Arad au emis, la data de 3 februarie 2015, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani și 6 luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

A mai fost depistat, pe raza localității Sântana, un bărbat de 46 de ani, din Sântana, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an și 3 luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

 

Cei doi bărbați au fost depuși în Penitenciarul Arad.

 

Cercetați pentru infracțiuni la regimul circulației

 

Polițiștii cercetează doi bărbați care au săvârșit, la sfârșitul săptămânii trecute, infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat în trafic, pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, un bărbat de 49 ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe nuele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului.

 

Polițiștii din Șeitin au depistat, pe D.J. 709 D, pe raza aceleiași localități, un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism, pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.

 

 

Polițiștii rutieri în acțiune

 

În ultimele 72 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 385 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 193.000 de lei.

Dintre acestea, 164 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 221  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 18 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

 

 

No Comments

Comments for Aflăm de la Poliție are now closed.