A fost stabilită echipa de Cupa Davis by BNP Paribas pentru întâlnirea cu Slovenia

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on februarie 24, 2016 with No Comments

tenis (Copy)

Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei României, i-a nominalizat pe Adrian Ungur (locul 193 ATP la simplu), Marius Copil (196 ATP la simplu), Horia Tecău (locul 3 ATP  la dublu) și Florin Mergea (locul 12 ATP la dublu) pentru întâlnirea cu Slovenia din primul tur al Grupei I, Zona Euro/Africană a Cupei Davis by BNP Paribas, conform anunţului făcut de Federaţia Română de Tenis.

„Am vorbit cu băieții în ultimele săptămâni, i-am simțit motivați și își doresc să câștige meciul cu Slovenia. Horia și Florin trec printr-o perioadă foarte bună, își doresc să joace împreună, pentru că se apropie și Olimpiada, iar Adrian și Marius sunt jucători care se mobilizează foarte bine atunci când joacă pentru echipa națională” a declarat Andrei Pavel.

Aşa cum se ştie, întâlnirea cu Slovenia din Cupa Davis by BNP Paribas se va desfăşura în perioada 4-6 martie, la Arad, în Sala Sporturilor „Victoria”.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, 4 martie, (de la ora 14.00), meciul de dublu va avea loc sâmbătă, 5 martie, (de la ora 15.00), iar duminică, 6 martie, (tot de la ora 14.00), celelalte două meciuri de simplu.

Foto: frt.ro

No Comments

Comments for A fost stabilită echipa de Cupa Davis by BNP Paribas pentru întâlnirea cu Slovenia are now closed.