A fost o adevărată sărbătoare la Șiria!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on iunie 27, 2022 with No Comments

În weekend-ul trecut, s-a derulat încă o ediţie a „Zilelor Şiriei”, sărbătoare care s-a bucurat de participarea a mii de oameni atât din localitate cât și din alte zone ale judeţului. Autorităţile au reuşit să le ofere locuitorilor un eveniment deosebit, cu manifestări ce au satisfăcut gusturile atât celor mici cât și celor mari

Vineri, sâmbătă şi duminică, şirienii s-au adunat cu mic cu mare, pe stadionul „Otto Greffner”, pentru a se bucura împreună la evenimentul devenit deja tradiţie. Organizatorii, Primăria Şiria, Consiliul Local Şiria, Consiliul Judeţean Arad și Centrul Cultural Judeţean Arad şi-au propus să le ofere şi în acest an participanţilor evenimente cât mai variate, de la activităţi culturale, până la evenimente sportive, muzică, dans şi multă distracţie. .

După trei zile cu manifestări frumoase,dedicate sărbătorii noastre de la Șiria, doresc să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi, să le mulțumesc artiștilor, invitațiilor și organizatorilor pentru reușita evenimentului nostru. Vreau în mod deosebit le mulțumesc colegilor din Primăria Șiria și nu în ultimul rând sponsorilor noștri, a declarat primarul comunei Șiria ing. Valentin Bot

Un aport deosebit la acest eveniment l-au adus Garofiţa Popa, care reprezintă şirienii în Consiliul Judeţean Arad şi Denis Bot cel care a detaliat evenimentele ce au marcat acest eveniment.

Mulţumim, domnule primar, mulţumim domnule viceprimar, mulţumim tinerilor care au îmbrăcat astăzi aceste costume minunate și tuturor șirienilor care au fost alături de noi la această minunată sărbătoare”, a spus Garofiţa Popa, consilier județean.

Sărbătoarea de la Șiria s-a încheiat cu o tombolă și cu un frumos foc de artificii.

No Comments

Comments for A fost o adevărată sărbătoare la Șiria! are now closed.