Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on decembrie 19, 2019 with No Comments

La fel ca și în anii trecuţi, la sfârşitul lui 2019 Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad împreună cu Direcția de Asistență Socială Arad au ținut să fie alături de copiii de la Complex „Curcubeu” unde a avut loc o serbare dedicată Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului. Micuții au fost răsplătiți cu aplauze și bineînțeles cu daruri oferite de către conf.univ.dr.Cristian Bențe, prorectorul UVVG Arad, împreună cu directorul general DAS Arad Oana Pârvulescu.

„Este un prilej de bucurie atât pentru noi și în special pentru beneficiarii Complexului „Curcubeu” că și anul acesta, Universitatea de Vest„Vasile Goldiș” din Arad a fost alături de noi aducând un zâmbet pe fețele copiilor cu probleme sociale aflați sub ocrotirea instituției noastre. Doresc să mulțumesc pe această cale doamnei rector prof. univ. dr.  Coralia Cotoraci si conducerii universității pentru toată implicarea și pentru că sunt alături de noi de fiecare dată. De asemenea vreau să le urez Sărbători Fericite și un călduros La Muți Ani!”, a declarat Oana Pârvulescu, director general DAS Arad.

„Este o mare bucurie pentru universitatea noastră să fie prezentă ca în fiecare an în mijlocul copiilor de la Centrul „Curcubeu”, obicei care a devenit deja o tradiție. Bucuria noastră este cu atât mai mare că putem oferi o fărâmă de bucurie acestor copii. Am avut parte de un program minunat, dorim să le mulțumim tuturor cadrelor didactice care s-au implicat în acest program. Această acțiune noi o intreprindem în fiecare an, acțiune desfășurată la inițiativa doamnei rector prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci și a conducerii UVVG Arad. Este o acțiune pe care nu am putea să o realizăm fără sprijinul DAS Arad și în special a doamnei director general Oana Pârvulescu și pe această cale dorim să-i mulțumim. Vreau să transmit tuturor La Mulți Ani și un Crăciun îmbelșugat”, a declarat conf.univ.dr. Cristian Bențe, prorectorul UVVG Arad.

 

No Comments

Comments for are now closed.