Arădenii au ieșit la protest! Sunt nemulțumiți și de parlamentarii PSD de Arad!

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , , , , ,

Published on ianuarie 29, 2017 with No Comments

pancarta 2

Astă seară în București au ieșit să protesteze peste 30.000 de oameni, iar alți peste 10.000 au ieșit în Cluj Napoca. Au protestat față de OUG privind amnistia și grațierea sute sau chiar mii de protestatari și în Brașov, Craiova, Alba Iulia, Arad, Pitești, Târgu Mureș, Bacău, Constanța, Buzău sau Galați.

În ciuda frigului de afară, pe la ora 17.00, în jur de 250 de arădeni, de toate vârstele au fost prezenți în fața Primăriei din Arad în semn de solidaritate cu restul protestatarilor din toată țara, scandând lozinci împotriva guvernului Grindeanu, președintelui PSD, Liviu Dragnea, OUG privind grațierea. Pe pancartele purtate de protestatari se putea citi; „În democraţie corupțiistau la puşcărie”, „Fără legi cu dedicaţie”, „NU vrem ca furtul și prostia să devină sporturi naţionale”sau „DNA să vină să vă ia”

pancarda 1

Dacă la protestul trecut nu s-a pomenit nimic de parlamentarii PSD de Arad, câțiva protestatari s-au arătat revoltați de modul în care aceștia, în special deputatul Căprar și senatorul Mihai Fifor îi tratează.Oamenii și-au arătat nemulțumirea pentru că parlamentarii PSD de Arad au rămas indiferenți față de protestele lor, practic nu i-a băgat deloc în seamă preferând „să bage capul în nisip ca struțul”

De ce nu vin aici la Primărie domnii parlamentari PSD de Arad în frunte cu Căprar și Fifor să ne spună pentru cine vrea Dragnea să dea această ordonanță. Noi de aia am ieșit pe frigul ăsta în stradă, că nu vrem ca acești hoți să scape de pușcărie. După ce au primit votul, parlamentarii PSD au băgat capul în nisip ca struțul, se ascund. Fifor ne tot dă lecții ce și cum trebuie să facem și ne asigură că va curge lapte și miere în Arad, da de ce nu are curaj să vină să ne spună pentru cine vrea grațierea. Să le fie rușine!” ne-a spus Mircea Bologa, unul dintre protestatari

ppancarta 4

Nu cerem demisia Guvernului, vrem să îşi respecte promisiunile pentru care a fost ales, nu să propună legi aberante care sunt în avantajul unor hoți, a unor urmăriți penal. Dacă eu greșesc, fur sau comit acte antisociale mă duc la pușcărie. Vreau ca toți cei certați cu legea să plătească, adică să meargă la pușcărie. Prin această ordonanță cei de la putere arată că pur și simplu pentru asta au vrut să fie aleși, să scape de lege. Eu am votat PSD, dar nu am votat pentru a-i scăpa pe hoți de pușcărie” a mai spus un tânăr protestatar care a dorit să rămână anonim

 

No Comments

Comments for Arădenii au ieșit la protest! Sunt nemulțumiți și de parlamentarii PSD de Arad! are now closed.