Gheorghe Falcă: „Oare de ce cât timp au fost la guvernare au făcut alt joc și au blocat toate finanțările pentru CET Arad?”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 29, 2016 with No Comments

cet

Urmare a declarațiilor publice făcute de Prefectul Județului Arad pe tema datoriilor CET discutate în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, Primarul Municipiului Arad, domnul Gheorghe Falcă transmite următoarele :

« Timp de trei ani, cât a fost reprezentantul guvernului Ponta în Arad, domnul Prefect Pribac n-a mișcat nici un deget pentru interesele arădenilor, nici în privința sumelor pe care CET trebuia prin lege să le primească de la București și nici pentru alte probleme. Acum se laudă cu marile eforturi pe care le face. Dacă tot a semnat proiecte de Hotărâri de Guvern pentru ca Aradul să primească banii pentru CET, ar fi trebuit să facă eforturile să le susțină la București și abia apoi să vină să se laude, cu ceva rezultate. E cazul să urmeze exemplul guvernului PSD care l-a numit în funcție și să demisioneze pentru că este responsabil față de Arad, alături de guvernarea Ponta, pentru blocajul în care a ajuns CET-ul.

Constat că reprezentații PSD s-au mobilizat în ultima vreme să fluture cu mare însuflețire drapelul CET prin fața arădenilor. Oare de ce cât timp au fost la guvernare au făcut alt joc și au blocat toate finanțările pentru CET Arad? A apărut de câteva luni printre noi domnul senator PSD Fifor, care ne spune acum că CET-ul nu va mai primi banii alocați de Comisia Europeană pentru certificatele verzi. Este din ce în ce mai clar că bunele sale intenții față de CET Arad nu erau chiar atât de bune și că, de fapt, el se află aici să se asigure că clientela sa va avea calea deschisă pentru privatizarea CET. «  a declarat Primarul Aradului, domnul Gheorghe Falcă.

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă: „Oare de ce cât timp au fost la guvernare au făcut alt joc și au blocat toate finanțările pentru CET Arad?” are now closed.