Adrian Todor : „PNL Arad a făcut o obsesie din majorarea taxelor“

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on decembrie 08, 2017 with No Comments

Administrația Aradului este atât de incompetentă, încât nu reușește să realizeze investițiile de care au nevoie arădenii, deși are la dispoziție sume uriașe de bani. În schimb, administrația Falcă vrea să pună biruri din ce în ce mai mari pe spatele arădenilor, deși municipalitatea are un excedent bugetar de peste 30 de milioane de euro.

„PNL Arad a făcut o obsesie din majorarea taxelor și impozitelor locale. În luna noiembrie, PNL Arad a fost singura filială liberală din țară care și-a scos primarii în stradă, pentru a protesta împotriva reducerii impozitului pe venit de la 16 la 10 la sută, ceea ce aduce mai mulți bani în buzunarele românilor. Practic, cei de la PNL Arad au ieșit în stradă, pentru a menține acel impozit la 16 la sută și a reduce astfel salariile a milioane de români.

N-a trecut nicio lună și PNL Arad mai dă o lovitură arădenilor. Deși municipiul Arad are un excedent bugetar de 30 de milioane de euro, deci n-a reușit să cheltuie în folosul arădenilor nici banii pe care îi are acum la dispoziție, liberalul Falcă vrea și mai mulți bani de la cetățeni. Să nu credeți că s-a gândit să-i obțină din fonduri europene. Nici vorbă, la acest capitol suntem pe ultimele locuri la nivel național. Liberalul Falcă știe doar două variante de a aduna mai mulți bani în visteria orașului: împrumuturi costisitoare, pe care le vor plăti și stră-strănepoții noștri sau majorarea impozitelor și taxelor locale. De această dată, a optat pentru majorarea taxelor și impozitelor, inițiind un proiect de hotărâre în acest sens.

Deși în prezent avem taxe uriașe în municipiul Arad, în comparație cu marile orașe, cu vecinii Timișoara sau Oradea, PNL Arad vrea să le mai crească. Probabil cei de la PNL, de fapt PDL la Arad, au rămas cu sechele de pe vremea lui Emil Boc, când TVA creștea la 24 la sută, iar salariile și pensiile românilor erau reduse. Altfel, nu se explică această ură a primarului Falcă față de arădeni, cărora le crește în permanență taxele și impozitele, deși bugetul geme de excedentul de 30 de milioane de euro“, declară deputatul PSD Arad Adrian Todor.

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Adrian Todor : „PNL Arad a făcut o obsesie din majorarea taxelor“ are now closed.