250 milioane de euro destinate autorităţilor locale care doresc să producă energie din surse regenerabile pentru consum propriu

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: ,

Published on noiembrie 07, 2022 with No Comments

Deputatul liberal arădean Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic, susţine că autorităţile administraţiei publice locale pot depune începând de mâine, 8 noiembrie 2022, ora 10.00, aplicaţii în cadrul apelului de proiecte Măsuri pentru sprijinirea investiţiilor în capacităţi de producere energie din surse regenerabile pentru consum propriu la nivelul autorităților publice locale, derulat de AM POIM.

Bugetul alocat acestei măsuri este 250 milioane euro. Prin realizarea investițiilor în cadrul apelului este sprijinită promovarea producerii de energie din surse regenerabile la nivelul autorităţilor publice prin finanțarea pentru realizarea capacităților de producere energie electrică și termică în cogenerare din surse regenerabile cu excepția biomasei pentru consum propriu şi realizarea capacităților de producere energie electrică și termică din surse regenerabile cu excepția biomasei pentru consum propriu”, susţine Glad Varga, deputat PNL de Arad.

De menţionat că apelul este deschis până la 16 noiembrie 2022, ora 17.00. Mai multe informaţii sunt disponibile la adresa: https://mfe.gov.ro/prog…/autoritati-de-management/am-poim/.

 

 

No Comments

Comments for 250 milioane de euro destinate autorităţilor locale care doresc să producă energie din surse regenerabile pentru consum propriu are now closed.