2100 de fire de țigări netimbrate, ridicate în vederea confiscării în această dimineață de Jandarmii Arădeni

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , ,

Published on februarie 16, 2018 with No Comments

 

Vineri, 16 februarie a.c., în jurul orei 07:00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de ordine și siguranță publică, a observat în zona Pieței Fortuna, din municipiul Arad, două persoane de sex feminin care comercializau țigări netimbrate.

După ce și-au declinat calitatea, au trecut la indentificarea celor două persoane stabilindu-se că ambele au domiciliul în mun. Arad.

În urma controlului făcut asupra bagajelor, s-au găsit la numita S.R în vârstă de 43 de ani un număr de 58 de pachete, iar la B.S în vârstă de 38 ani, un număr de 47 de pachete țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător.

Țigările găsite au fost ridicate în vederea confiscării și predate organelor de urmărire penală împreună cu actele de sesizare, având în vedere că fapta este asimilată infracțiunii de  ,,colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, conform prevederilor Codului Vamal al României.

 

No Comments

Comments for 2100 de fire de țigări netimbrate, ridicate în vederea confiscării în această dimineață de Jandarmii Arădeni are now closed.