UTA învinge clar în derby-ul de la Ineu

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 08, 2014 with No Comments

UTA a reuşit azi să câștige fără probleme, partida din deplasare, de la Ineu. Fotbaliștii lui Roland Nagy au început în forță partida iar în minutul 15, Ciprian Rus înscrie din interiorul careului mic, grație centrării lui Strătilă de pe partea dreaptă. UTA a continuat să se afle la cârma jocului, dar ratările și ocaziile au fost imense. Pe finalul primei părți a meciului, Georgiu a cerut un penalty dar centralul jocului nu a acordat nimic.

Ineuanii au ieșit ceva mai motivați de la caine, dar cei care au reușit să înscrie au fost tot arădenii. Strătilă centrează perfect din corner, Botiș face un „stop pe piept” și înscrie un gol superb din foarfecă, era minutul 62. După doar două minute, Hlistei reia cu capul o centrare a lui Ousmane și scorul devine 3-0 în favoarea arădenilor de la UTA. Tabela este închisă, 4-0 în minutul 71, de către Leucuța care fructifică o minge după ce  șutul lui Hlistei îl lovește pe Tuduroiu, mingea ricoșează la Leucuța care trimite lângă bară, în poartă. Nimic nu s-a  mai putut consemna până la finalul celor 90 de minute, astfel UTA învinge categoric în derbyul cu CS Ineu, scor 4-0.

Au evoluat în teren:

CS Ineu: Bak – Ev. Wild, Tudoroiu, Bilia, Talpaș, – Tomuț, Georgiu (Boldiszar) – Stănaia, Purece (Șulumberchean), Kocsis – Filimon.

UTA: Bodea – Voicu, Filaret, Botiș, Burlă – Strătilă, Varga (Leucuţa), Chindriș, Dragoș (Copil) – Ousmane (Bulza), Rus.

 

 

No Comments

Comments for UTA învinge clar în derby-ul de la Ineu are now closed.