USR Arad invită antreprenorii la o dezbatere pe teme fiscale și economice

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on septembrie 28, 2017 with No Comments

USR Arad continuă seria dezbaterilor publice, la care sunt invitați cei interesați de un anumit subiect sau domeniu, cu scopul de a identifica probleme dar și soluții, de a trasa un calendar concret pentru implementarea acestora. Finalitatea acestor întâlniri trebuie să fie un set de politici publice corecte și eficiente, centrate pe nevoile cetățenilor.

În această săptămână vom discuta implicațiile split TVA și ale altor măsuri și propuneri legislative din domeniul fiscal și economic, precum și provocările lansate antreprenorilor de către guvernarea PSD-ALDE. Pe parcursul anului, am fost confruntați cu numeroase proiecte avansate de actuala guvenare, cu impact major asupra scenei economice, a actorilor săi și a întregii populații. Majoritatea lor au fost puternic contestate de mediul de afaceri, ceea ce a și condus la abandon sau amânare, însă multe altele au fost implementate, iar rezultatele negative nu au încetat să apară.

Participanții sunt așteptați vineri, 29 septembrie 2017, de la 18:00, la sediul USR din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4. Ne dorim să identificăm care sunt aceste măsuri nocive, care este impactul lor, atât prezent cât mai ales viitor, precum și care pot fi soluțiile pentru a le corecta, pentru a proteja mediul de afaceri de presiunea distructivă a unui stat ineficient și iresponsabil.

No Comments

Comments for USR Arad invită antreprenorii la o dezbatere pe teme fiscale și economice are now closed.