Univ. ICIM Goldiş Arad a câştigat Liga Europei Centrale 2013

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 24, 2013 with No Comments

Pentru a doua oară, Univ Goldiş ICIM Arad a cucerit cupa Ligii Europei Centrale. Fetele pregătite de Dan Moraru şi Cristina Ciocan au reuşit astăzi la Brno, o victorie în finală, împotriva celor de la DKSK Miskolc, scor 85-58 (35-8, 55-28, 77-40).

Galben-albastrele au început în forţă partida, din finala Ligii Europei Centrale, atât în faza ofensivă cât şi în defensivă. Iar după prima repriză tabela arăta 35-8 pentru arădence, cu o Monica Broszovsky care a înscris din toate poziţiile posibile, la fel ca şi coechipierele Givens şi Risper.

La fel ca şi în celelalte partide, Dan Moraru, simţind un avantaj favorabil (38-8) trimite în teren rezervele pentru a mai odihni pe cât posibil titularele. Astfel unguroaicele reuşesc să reducă din handicap, 38-15 ca până la jumătatea reprizei secunde, scorul să ajungă la 42-23. Cu două minute de finalul sfertului doi, titularele revin pe parchet, iar repriza a treia le găseşte pe arădence la 27 de puncte avans faţă de formaţia din Miskolc, scor 55-28.

În sfertul trei, ICIM-ul ajunge la cel mai mare avantaj de până acum, în min.26 tabela arăta 68-35, numai o minune mai putea face ca fetele noastre să piardă acest trofeu. Până la final arădencele mai înscrie, iar rezultatul final 85-58, aduce în vitrina clubului, cel de-al doilea trofeu câştigat în Liga Europei Centrale.

Felicitări fetelor!!!!

No Comments

Comments for Univ. ICIM Goldiş Arad a câştigat Liga Europei Centrale 2013 are now closed.