Delgaz Grid a modernizat reţeaua de gaz din municipiul Arad

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , ,

Published on noiembrie 08, 2019 with No Comments

Compania Delgaz Grid a finalizat o primă etapă a unei importante lucrări de investiţii în municipiul Arad, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 2 kilometri. Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciilor pentru clienţii din zona respectivă. Această primă etapă este în valoare de circa 1 milion de lei.

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale luni, 11 noiembrie, începând cu ora 08.30, pe următoarele 9 străzi: Pădurii, Griviţei, Episcop Roman Ciorogariu, Clujului, Dorobanţilor, Gheorghe Doja, Conduraşilor, Andrei Şaguna şi Căpitan Ignat.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, companie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale în lungime de peste 21.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României, respectiv o reţea de electricitate de peste 80.000 km în şase judeţe din Moldova. De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de peste 2 miliarde de euro.

 

No Comments

Comments for Delgaz Grid a modernizat reţeaua de gaz din municipiul Arad are now closed.