Un om căruia îi pasă de oameni!

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 24, 2014 with No Comments

Presedintele Asociatiei Europene Pentru Protectia Omului si Protectia Copilului, Marin Florica este mereu sensibila la problemele oamenilor. Chiar daca este vorba de copiii fara parinti din orfelinate sau de varstnici care o duc din ce in ce mai greu, ea  este mereu pregatita sa le sara in ajutor. Marin Florica  ii viziteaza mereu pe cei 40 de copii de la centrul “Centrul de Plasament Prescolar nr 6 ”, carora le duce saptamanal haine, alimente, jucarii si tot ce acestia au nevoie pentru a avea o viata fara probleme. Copiii  O  rasplatesc, la randul lor, pe Marin Florica cu cantecele, dansuri, expozitii de tablouri pictate chiar de micuti si cu multe imbratisari.

Ajutor pentru pensionari

Mai mult de 800 de pensionari sunt inscrisi in Asociatia Europeana Pentru Protectia Omului si Protectia Copilului , infiintat la initiativa lui Marin Florica  presedintele Asociatiei.

Marin Florica ii ajuta si material pe pensionarii din Bucuresti.

Pensionarii se intalnesc de luni pana vineri, la restaurantul Hanul drumetului  din Sectorul 6, unde socializeaza, joaca sah, table, carti, rummy, si sunt serviti si cu o masa calda. De asemenea, saptamanal, cate 200 de pensionari au gratuit bilete la cinematograf, teatru si opera, prin Asociatia Europeana Pentru Protectia Omului si Protectia Copilului . Totodata, Marin Florica i-a trimis in vacanta la mare, la Costinesti, pe pensionarii din Bucuresti, suportand toate cheltuielile pentru cazarea si masa acestora.

“Din cauza situatiei materiale precare, varstnicii sufera de o boala cumplita, incurabila si anume: de singuratate! Prin campania noastra, “FII BUN CU APROAPELE TAU ”, am reusit sa vindecam aceasta boala”, a declarat Marin Florica , estimand ca, pana la sfarsitul anului, clubul ar putea numara peste 2.000 de membri.

 

 

 

 

No Comments

Comments for Un om căruia îi pasă de oameni! are now closed.