Alin Haranga, copilul instituționalizat care este campion

Written by admin. Posted in Cultura

Tagged: , , , , ,

Published on noiembrie 14, 2015 with No Comments

pictura

Consiliul Judeţean Arad, prin Liceul Special „Sfânta Maria” din Arad, a participat în data de 11 noiembrie 2015, ora 18.00 în „Sala Ferdinand” a Primăriei Municipiului Arad, la un proiect social cu titlul “Şi eu vreau sa fiu campion !”, susținut de către Centrul Municipal de Cultură Arad, Poliția Locală Arad şi Centrul de Excelență Arad.

Proiectul se află la prima ediţie şi este destinat descoperirii şi premierii tinerelor talente arădene, în diferite domenii: dans modern şi sportiv, gimnastică, gimnastică aerobică, orientare sportivă, pictură, fotografie, atletism, foto, înot.

La acest eveniment, elevul Alin Haraga a primit o Diplomă de excelenţă pentru performanţa şi rezultatele deosebite obţinute la pictură. Alin Haraga este un copil instituţionalizat, de la casa de copii din Lipova, elev în clasa a VII-a, la Liceul Special „Sfânta Maria” din Arad. Talentul la pictură al acestuia a fost descoperit de cadrele didactice, care l-au încurajat să-şi perfecţioneze tehnica şi l-au ajutat să se înscrie cu portofoliul de lucrări la acest concurs de excelenţă.

„Alin Haraga ne-a făcut o mare bucurie, câştigând acest premiu. Este un copil liniştit, cu talent şi ne bucurăm că este elevul liceului nostru şi ne reprezintă cu cinste”, a declarat Florentina Cirin, directorul Liceului Special „Sfânta Maria” Arad.

No Comments

Comments for Alin Haranga, copilul instituționalizat care este campion are now closed.