Tramvaie modernizate în Arad pe banii municipalității

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 27, 2015 with No Comments

Municipalitatea va aloca în acest an 5,58 milioane lei pentru reabilitarea a minim 8 tramvaie aflate în parcul Companiei de Transport Public. Modernizarea garniturilor de tramvai de tip GT6 și GT8 va avea în vedere atât elemente tehnice (de exploatare și siguranța) cât și dotări pentru îmbunătățirea confortului călătorilor și a aspectului estetic. Garniturile modernizate vor completa aportul pe care cele 6 tramvaie noi Imperio îl aduc la creșterea calității transportului public în municipiul Arad.

Primarul a precizat că municipalitatea va continua demersurile pentru accesarea de fonduri în noul ciclu de finanțare al UE, 2014-2020, pentru a continua modernizarea liniilor și pentru achiziția de noi tramvaie.

„Odată cu finalizarea acestor investiții Aradul vom îndeplini una din condițiile pentru a fi „oraș verde”, începem acest program de oraș verde cu un pas important de a aduce transportul public ecologic și modern” a precizat dl. Gheorghe Falcă.

Primarul a adăugat că un alt pas important în direcția „orașului verde” este rețeaua de piste pentru cicliști care se va finaliza în acest an: pista de pe Faleza Mureșului, proiect finanțat din bugetul local și pistele de biciclete în interiorul orașului (122 km), realizate cu fonduri europene.

No Comments

Comments for Tramvaie modernizate în Arad pe banii municipalității are now closed.