Marius Sulincean (PSD): “Bîlcea se pregăteşte de un nou eşec al CJA şi caută să dea vina pe Guvern”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on octombrie 26, 2017 with No Comments

Marius Sulincean, liderul grupului consilierilor judeţeni PSD-ALDE, îl acuză pe vicele CJA Sergiu Bîlcea de incompetenţă. Reacţia social-democratului vine ca urmare a unor declaraţii deplasate făcute de Bîlcea referitoare la drumul Bârsa-Moneasa-limită cu judeţul Bihor, drum ce a primit finanţare din partea Guvernului României.

Sergiu Bîlcea a avut o ieşire publică în care a afirmat că instituţia pe care o reprezintă a predat documentaţia tehnică referitoare la proiectul de modernizare a drumului Bârsa-Moneasa-limită cu judeţul Bihor. În plus, vicele Consiliului Judeţean Arad a solicitat ministerului să se grăbească cu procedurile pentru ca lucrările să poată fi demarcate la începutul lui 2018. În primul rând, mă întreb ce fel de documentaţie a trimis CJA către minister, în condiţiile în care CJA a anulat licitaţia pentru documentaţia tehnică (DALI) aferentă modernizării acestui tronson de drum. Această decizie de anulare a fost luată în urmă cu două săptămâni şi nu ştiu să fi fost făcută o altă licitaţie între timp. În plus, nu îmi explic ce fel de operativitate îşi doreşte Sergiu Bîlcea de la Guvern, în condiţiile în care licitaţia revine în sarcina CJA. Această ieşire publică a domnului Bîlcea arată incompetenţă şi lipsă de experienţă în administraţia publică locală. O altă explicaţie a acestei ieşiri furibunde a lui Sergiu Bîlcea ar putea fi dată de anticiparea vreunui eşec al CJA în ducerea la bun sfârşit a acestui proiect important pentru judeţul nostru, aşa cum noi am atras atenţia că se poate întâmpla, încă de acum o lună. De altfel, CJA ne-a obişnuit cu rateuri, cu pierderi de finanţări în ultima perioadă de timp. Un eventual eşec nu i-ar face pe liberalii din CJA să îşi recunoască lipsa de experienţă, ci aceştia vor arunca vina asupra Guvernului”, spune Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din CJA.

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Marius Sulincean (PSD): “Bîlcea se pregăteşte de un nou eşec al CJA şi caută să dea vina pe Guvern” are now closed.