Traian Igaş: „USL a votat pentru un buget al sărăcirii românilor”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on decembrie 04, 2013 with No Comments

Astăzi s-a dat votul final în Parlament pentru bugetul României. Este un buget care sărăceşte românii, un buget care sărăceşte arădenii. Ne-am susţinut amendamentele depuse pentru investiţiile din Arad în Plenul Parlamentului deşi s-a vrut un vot rapid din partea majorităţii USL de 70% fără să îi încurcăm noi, cei din opoziţie. Am luptat cu o maşinărie de vot care funcţionează împotriva românilor.
Am depus 44 de amendamente pentru colegiul pe care îl reprezint pe lângă cele depuse împreună cu parlamentarii PDL de Arad. M-am consultat cu primarii din colegiu, cu viceprimarii, şi fondurile cerute au fost pentru şcoli, grădiniţe, străzi, drumuri, cămine culturale, reţea de colectare apă uzată, etc. Toate acestea amendamente ţin de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ministerul domnului Dragnea. Acest minister are un buget pe 2014 cu peste 40% mai mare decât cel de anul trecut. Este un buget care a stârnit cele mai mari controverse şi cu toate acestea nu s-au acceptat amendamentele. Pentru că aceşti bani în plus vor fi folosiţi după bunul plac al ministrului, în scopuri electorale. Însă pentru aceste investiţii nu s-au găsit bani, pentru şcolile şi grădiniţele în care copiii noştri învaţă.
Celor de la USL nu le va fi uşor să le explice românilor de unde vor scoate încă 1000 de lei în plus în 2014 din buzunare pentru a plăti numai creşterile de preţuri. Ce face Guvernul Ponta cu cei 5 miliarde de lei aduşi la buget doar din taxele şi impozitele noi introduse de USL în 2014? Nu vedem aceşti bani niciunde reinvestiţi, auzim doar cum Victor Ponta spune că suntem pe creştere economică, dar vine în faţa noastră a parlamentarilor cu un buget al sărăcirii tuturor românilor.

No Comments

Comments for Traian Igaş: „USL a votat pentru un buget al sărăcirii românilor” are now closed.