Târgul Agromalim, organizat în parteneriat de Camera de Comerț și Consiliul Județean

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on septembrie 01, 2021 with No Comments

Consiliul Județean, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, organizează Târgul internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje Agromalim, aflat la cea de a 31-a ediție. Acest eveniment se desfășoară în perioadă 2-5 septembrie și este cuprins în cadrul manifestărilor Săptămânii Economiei și Culturii Arădene, un ciclu de evenimente care pun în valoare cultura tradițională și identitatea Aradului.

Consiliul Județean Arad, împreună cu Camera de Comerț, susține mediul local de afaceri, iar prin intermediul Camerei, administrația județeană cunoaște mai bine nevoile investitorilor, fapt care poate facilita investiții noi în Arad.

Punem un accent deosebit pe identitatea arădeană și, cu prilejul târgului Agromalim, venim din nou în sprijinul producătorilor de produse «,Made in Arad», cărora le oferim spațiu gratuit de expunere. Astfel, contribuim nu doar la creșterea vizibilităților, ci și la eficientizarea micilor lor afaceri. De asemenea, promovăm în această perioadă patrimoniul industrial arădean cu sprijinul Complexului Muzeal al județului Arad. Nu în ultimul rând, în cadrul acestui eveniment oferim spațiu de expunere pentru cele două universități arădene pe care le-am invitat acum, în perioada înscrierilor, să își prezinte oferta educațională. Consiliul Județean Arad are un parteneriat strategic cu cele două universități, fiindcă interesul nostru este ca absolvenții buni de liceu să rămână în Arad și să lucreze în zonele industriale de aici, în educație, în administrație, în sănătatea publică”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

La rândul său, Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, a subliniat că organizarea ediției din acest an a Târgului Agromalim s-a făcut cu mari eforturi, cauzate în special de pandemie. „Agromalim cel mai important eveniment organizat de cameră, atât ca tradiție – suntem la cea de a 31-a ediție – cât și ca importanță. Vor fi prezente societăți comerciale din județul nostru, din țară dar și peste 30 de firme din străinătate, din Ungaria, Bulgaria, Cehia sau Olanda. Ne dorim să promovăm agricultura românească, de la producție și procesare până la comercializarea produselor”, a declarat Gheorghe Seculici.

Ne bucurăm de un sprijin consistent din partea Consiliului Județean, partenerul nostru în organizarea acestui târg. Trebuie să respectăm toate condițiile sanitare,

Săptămâna Economiei și Culturii Arădene se va încheia sâmbătă cu o Gală a administrației arădene, în cadrul căreia vor fi premiați oameni și proiecte care cu adevărat au reușit să schimbe comunitatea.

No Comments

Comments for Târgul Agromalim, organizat în parteneriat de Camera de Comerț și Consiliul Județean are now closed.